Дорожній набір містить усі необхідні аксесуари, щоб зробити вашу подорож легшою та комфортнішою.

2 610 837

Дорожній набір Для Ford Kuga

Ford Kuga 12.2019, Для автомобілів з рейлінгами на даху

38 122,00 грн1

Пакет містить:

Килимок у багажне відділення, чорний, з логотипом Kuga (Finis 2428726)

Двосторонній, одна сторона велюрового килима преміум-класу, інша міцна протиковзка поверхня.

Поперечні рейки на даху (Finis 2420722)

Набір із 2 поперечних поперечин для кріплення до рейлінгів, алюмінієвий, замикається, максимальна вантажопідйомність 60 кг з панорамним дахом і 75 кг без панорамного даху, включаючи власну вагу багажника. Зверніть увагу: панорамний дах не відкривається з встановленими поперечинами. У комплект входить спеціальний обмежувач для запобігання спрацьовування панорамного даху.

Сітка для утримання вантажу, яка кріпиться вертикально за другим рядом сидінь (Finis 2478110)

Чорний поліестер, можна встановити, лише якщо кріплення було замовлено під час конфігурації автомобіля з нового.

Вітровики ClimAir®*, для вікон передніх дверей, чорні (Finis 2497416)

Набір з 2 шт. для кращої вентиляції, захисту від снігу та дощу, лите акрилове скло 3 мм. Переконайтеся, що дефлектор вітру (у ділянці дзеркала) розташований на полочці вікна (рейці) і не зісковзує у віконний отвір.

Вітровики ClimAir®*, для вікон задніх дверей, чорні (Finis 2497420)

Набір з 2 шт. для кращої вентиляції, захисту від снігу та дощу, лите акрилове скло 3 мм.


Warranty covered by Ford.

Для отримання додаткової інформації та зображень виберіть автомобіль

Виберіть сумісний автомобіль

1 Рекомендована роздрібна ціна, включаючи ПДВ.

Визначені аксесуари ретельно підібрані сторонніми постачальниками фірмових аксесуарів і можуть мати різні гарантійні умови, деталі яких можна отримати у вашого дилера Ford. Марка Bluetooth® та логотипи належать компанії Bluetooth SIG, Inc. і будь-яке використання таких знаків компанії Ford Motor належить до ліцензії. Слово і логотипи iPhone/iPod є власністю компанії Apple Inc. Інші торговельні марки та торговельні назви є їхніми відповідними власниками.

Обмеження відповідальності

© Ford Motor Company, 2024. ALL‑ELECTRIC EXPLORER®, B‑MAX®, BRONCO®, C‑MAX®, ECOSPORT®, EDGE®, FIESTA VAN®, FOCUS®, GALAXY®, KA+®, KA, KUGA®, MONDEO®, MUSTANG MACH‑E®, MUSTANG®, PUMA®, RANGER®, S‑MAX®, TOURNEO CONNECT®, TOURNEO COURIER®, TRANSIT CONNECT®, TRANSIT COURIER®, TRANSIT CUSTOM®, TRANSIT® є товарними знаками Ford або його філій.

Повідомлення про обмеження відповідальності: політикою Ford є постійне вдосконалення продукції. Ми залишаємо за собою право в будь-який час змінювати специфікації, кольори та ціни моделей і компонентів, представлених і описаних у цій онлайн публікації. У цій онлайн публікації згадуються як фірмові аксесуари Ford, так і низка виробів наших постачальників. Встановлення аксесуарів може вплинути на споживання пального автомобіля. * Відмічені аксесуари, що є ретельно відібраними виробами з логотипами сторонніх постачальників. На такі аксесуари не поширюється гарантія Ford. Натомість для них чинна власна гарантія стороннього постачальника, про детальні умови якої можна дізнатися у дилера Ford. Торговий знак Bluetooth® (слово і логотипи) є власністю Bluetooth SIG, Inc., і право на будь-яке використання цих марок компанією Ford Motor Company надається за ліцензією. Торговий знак iPhone/iPod (слово і логотипи) є власністю Apple Inc. Інші торгові знаки і назви належать відповідним власникам.