Зменшіть турбулентність та рівень шуму під час їзди з опущеним склом (навіть під час дощу). Виготовлені з 3-міліметрового високоякісного акрилового скла. Удосконалений дизайн забезпечує ідеальне встановлення.

2 331 594

ClimAir®* Дефлектор для бокових вікон для вікон передніх дверей, чорні

3 155,00 грн1

2 шт. в комплекті, поліпшують вентиляцію, захист від снігу та дощу, 3-міліметрове лите акрилове скло


Гарантія виробника. Для отримання додаткової інформації зверніться, будь ласка, до офіційного дилера Форд


ВАЖЛИВА ПРИМІТКА: Встановлення повинно проводитись виключно кваліфікованим спеціалістом. Пошкодження будь-якої частини, пов'язане з неправильним встановленням, не покривається гарантією.

Для отримання додаткової інформації та зображень виберіть автомобіль

Виберіть сумісний автомобіль

1 Рекомендована роздрібна ціна, включаючи ПДВ. Будь ласка, дізнайтеся у Вашого дилера Форд вартість встановлення.

Визначені аксесуари ретельно підібрані сторонніми постачальниками фірмових аксесуарів і можуть мати різні гарантійні умови, деталі яких можна отримати у вашого дилера Ford. Марка Bluetooth® та логотипи належать компанії Bluetooth SIG, Inc. і будь-яке використання таких знаків компанії Ford Motor належить до ліцензії. Слово і логотипи iPhone/iPod є власністю компанії Apple Inc. Інші торговельні марки та торговельні назви є їхніми відповідними власниками.

Обмеження відповідальності

© Ford Motor Company, 2024. ALL‑ELECTRIC EXPLORER®, B‑MAX®, BRONCO®, C‑MAX®, ECOSPORT®, EDGE®, FIESTA VAN®, FOCUS®, GALAXY®, KA+®, KA, KUGA®, MONDEO®, MUSTANG MACH‑E®, MUSTANG®, PUMA®, RANGER®, S‑MAX®, TOURNEO CONNECT®, TOURNEO COURIER®, TRANSIT CONNECT®, TRANSIT COURIER®, TRANSIT CUSTOM®, TRANSIT® є товарними знаками Ford або його філій.

Повідомлення про обмеження відповідальності: політикою Ford є постійне вдосконалення продукції. Ми залишаємо за собою право в будь-який час змінювати специфікації, кольори та ціни моделей і компонентів, представлених і описаних у цій онлайн публікації. У цій онлайн публікації згадуються як фірмові аксесуари Ford, так і низка виробів наших постачальників. Встановлення аксесуарів може вплинути на споживання пального автомобіля. * Відмічені аксесуари, що є ретельно відібраними виробами з логотипами сторонніх постачальників. На такі аксесуари не поширюється гарантія Ford. Натомість для них чинна власна гарантія стороннього постачальника, про детальні умови якої можна дізнатися у дилера Ford. Торговий знак Bluetooth® (слово і логотипи) є власністю Bluetooth SIG, Inc., і право на будь-яке використання цих марок компанією Ford Motor Company надається за ліцензією. Торговий знак iPhone/iPod (слово і логотипи) є власністю Apple Inc. Інші торгові знаки і назви належать відповідним власникам.