Підвищте свій комфорт, встановивши автономний обігрівач. Більше не потрібно чекати, поки ваш автомобіль розморозиться, а двигун прогріється. У морозний зимовий ранок немає нічого зручнішого, ніж сісти в затишний прогрітий автомобіль із прозорим вітровим склом і поїхати.

2 677 056

Eberspächer* Автономний обігрівач з монтажним комплектом.

Ford Ranger 06.2022, Raptor з 3.0 i Ecoboost (288 кінських сил)

93 507,00 грн1

Модернізований паркувальний обігрівач із попередньо зібраним монтажним комплектом, що включає нагрівач, проводку, шланги, кронштейни та всі деталі, необхідні для встановлення. Hydronic S3 B5E CL 12 В. Можна використовувати в поєднанні з пультом дистанційного керування (продається окремо)

  • Попередній нагрів двигуна допомагає захистити його від холодного запуску, що викликає знос
  • Керуйте своїм попереднім обігрівачем, не виходячи зі свого столика для ліжка чи сніданку, за допомогою дистанційного керування або смартфона

Customer Benefits:

  • Розроблені та виготовлені відповідно до суворих стандартів якості, обігрівачі Eberspächer не потребують технічного обслуговування за умови правильного встановлення та пройшли численні випробування на довговічність з відзнакою. Після встановлення вони надійно виконують свою роботу протягом усього терміну служби вашого автомобіля.
  • З попереднім нагрівачем у вашому автомобілі ви зможете отримати переваги від чистого від снігу скла, що підвищує безпеку для вас та інших учасників дорожнього руху.
  • Попередній нагрів скорочує час прогріву а також економить паливо та значно зменшує викиди забруднюючих речовин.

Гарантія виробника. Для отримання додаткової інформації зверніться, будь ласка, до офіційного дилера Форд


ВАЖЛИВА ПРИМІТКА: Встановлення повинно проводитись виключно кваліфікованим спеціалістом. Пошкодження будь-якої частини, пов'язане з неправильним встановленням, не покривається гарантією.

Для отримання додаткової інформації та зображень виберіть автомобіль

Виберіть сумісний автомобіль

1 Рекомендована роздрібна ціна, включаючи ПДВ. Будь ласка, дізнайтеся у Вашого дилера Форд вартість встановлення.

Визначені аксесуари ретельно підібрані сторонніми постачальниками фірмових аксесуарів і можуть мати різні гарантійні умови, деталі яких можна отримати у вашого дилера Ford. Марка Bluetooth® та логотипи належать компанії Bluetooth SIG, Inc. і будь-яке використання таких знаків компанії Ford Motor належить до ліцензії. Слово і логотипи iPhone/iPod є власністю компанії Apple Inc. Інші торговельні марки та торговельні назви є їхніми відповідними власниками.

Обмеження відповідальності

© Ford Motor Company, 2024. ALL‑ELECTRIC EXPLORER®, B‑MAX®, BRONCO®, C‑MAX®, ECOSPORT®, EDGE®, FIESTA VAN®, FOCUS®, GALAXY®, KA+®, KA, KUGA®, MONDEO®, MUSTANG MACH‑E®, MUSTANG®, PUMA®, RANGER®, S‑MAX®, TOURNEO CONNECT®, TOURNEO COURIER®, TRANSIT CONNECT®, TRANSIT COURIER®, TRANSIT CUSTOM®, TRANSIT® є товарними знаками Ford або його філій.

Повідомлення про обмеження відповідальності: політикою Ford є постійне вдосконалення продукції. Ми залишаємо за собою право в будь-який час змінювати специфікації, кольори та ціни моделей і компонентів, представлених і описаних у цій онлайн публікації. У цій онлайн публікації згадуються як фірмові аксесуари Ford, так і низка виробів наших постачальників. Встановлення аксесуарів може вплинути на споживання пального автомобіля. * Відмічені аксесуари, що є ретельно відібраними виробами з логотипами сторонніх постачальників. На такі аксесуари не поширюється гарантія Ford. Натомість для них чинна власна гарантія стороннього постачальника, про детальні умови якої можна дізнатися у дилера Ford. Торговий знак Bluetooth® (слово і логотипи) є власністю Bluetooth SIG, Inc., і право на будь-яке використання цих марок компанією Ford Motor Company надається за ліцензією. Торговий знак iPhone/iPod (слово і логотипи) є власністю Apple Inc. Інші торгові знаки і назви належать відповідним власникам.